Soubory cookie zlepšují funkci stránek, používáním těchto stránek souhlasíte s použitím cookie více informací
Úvod Mapa Recenze Počasí Přihlásit Informace Schránka(0) Letní soutěž
Hledat Schránka(0) Mapa

Diskuze, recenze, názory

Zde můžete vložit Váš příspěvek i s fotem, kde jste byli, co jste viděli.. Vložit nový názor »

Pro vložení recenze klikněte na kemp nebo ho najděte..

Chatky Budovy

BUCHLOVICE - SMRAĎAVKA

Okres: Uherské Hradiště
12. 08. 2009
Od: terísek

jaktože tam nemátekuchyn???to mě moc mrzí!!! Recenze kemp »

ATC Apollo

Okres: Břeclav
12. 08. 2009
Od: anetaka45

je to asi hnus protože je to takoví hnus a nedoporučuji to je to na nic kemp Recenze kemp »

Kemp v Jahodovém lese

Okres: Rakovník
12. 08. 2009
Od: max

Dobrý den,prosím o zaslání cenové nabídky chatky se socialním zařízením pro 2 v termínu od 28.08.2009 do 06.09.2009.Děkují za rychlou odpověd a přejí hezký zbytek dne.Max! Recenze kemp »

11. 08. 2009
Od: Miloslav Matouš

Dobrý den.Chtěl bych si předběžně zarezervovat dvě místa v chatce na období od 6.9.09 do 12.9.09,nebo 13.9.09 do 19.9.09 , nebo 20.9.09 . Prosim o info který termín je volný a celkovou cenu.Děkuji Matouš Recenze kemp »

Autokemp Pohoda

Okres: Tábor
11. 08. 2009
Od: Míša

Nádherné prostředí, nové soc. zařízení, ale...
Žádné vyžití pro malé děti, pouze pískoviště, které po deštích bylo plné vody, a jedna houpačka, kam jsem měl problém vylézt i já, natož malé děti. Hřiště, na kterém roste pouze tráva, nepoužitelné. Nové soc. zařízení, které zřejmě projektoval někdo, kdo v životě nebyl pod stanem. Zbytečně velká volná prostora, u umyvadel žádná polička, žádný věšák. Žádné umyvadlo, které by bylo vyhrazeno pro mytí nádobí, případně pro vyprání prádla. Vše by se to v té velké volné ploše dalo vymyslet. Za sprchu 15,-Kč, a ani jednou netekla teplá voda. A to mi připadne dost drahé za studenou vodu. Naprostý chaos při přihlašování pobytu, nelze provést zpětnou kontrolu ubytovaných, není podle čeho. V takovém krásném prostředí by se dal vybudovat velmi slušný kemp na úrovni. Ale asi by něco muselo majitele kempu k tomu popohnat. Recenze kemp »

Autokemp Česká Brána

Okres: Děčín
11. 08. 2009
Od: Jana Filková

Chtěla bych ten to kemp doporučit, v chatkách je čisto a na okolí nejde nic špatného číci :)! Děkuji za hezky strávené volno:)! Recenze kemp »

Camping VIDLÁK

Okres: Třebíč
11. 08. 2009
Od: jirka

Pokud chcte bydlet v malém holandsku, nic proti vašemu gustu. Češi moc vítáni nejsou jak tomu nasvědčují i nastavené ceny, které absolutně neodpovídají poměru cena/služby. Recenze kemp »

Autocamp Hoch Bezdrev

Okres: České Budějovice
11. 08. 2009
Od: Ivan a Eva

Marcelo a Ivane,na dovolenou se jezdí vypnout a né řvát a dělat kravál do rána.Proti zábavě nic nemám ale všimli jste si že velké procento hostů v kempu jsou rodiny s dětmi? Ono bavit se nebo se ožrat jako prase a dělat kravál je docela rozdíl.A sedět doma jak doporučujete to se na mne nezlobte ale to jte asi nemohli myslet vážně. Recenze kemp »

Kemp Na Borkách

Okres: České Budějovice
11. 08. 2009
Od: Ivan a Eva

Letos jsme tu po čtvrté a vždy jsme sem jeli s obavama co bude zase horší.Jezdíme sem jen kvůli známím.Jediné co je dobré na tomto tábořišti je klid jinak nic.Sociální zařízení hrůza a děs,všude samé chroští a nevysekaná tráva z čehož jsou mraky komárů,elektrické přípojky přibité hřebíkem na stromě,cesty že by si i mamut hnáty zlámal atd.Prostě je vidět že se o to nikdo nestará a jemu to celkem ukradený,hlavně že inkasuje prachy.Dá se to vydržet jen proto že se snažíme ihned ráno zmizet a vracíme se večer na vyspání.Prostě děs a hrůza.Letos jsme se rozhodly že ani kvůli známým sem už nikdy nepojedem protože fakt je to rok od roku horší a horší.O cenu ani tak nejde ale prostředí a vybavenost-prostě FUJ. Recenze kemp »

11. 08. 2009
Od: Eva Goralčíkova

Dobrý den, prosím ozaslání ceníku. Dále prosím o informaci, zda by byly volné 2 lůžka v chatkách v termínu od 22.8.2009 (předpokládaný příjezd). A ještě jedna maličkost, budeme mít sebou 3-měsíční kotě, doufám, že nebude vadit. Děkuji, uveďte prosím ještě telefonní číslo. Recenze kemp »