Soubory cookie zlepšují funkci stránek, používáním těchto stránek souhlasíte s použitím cookie více informací
Úvod Mapa Recenze Počasí Přihlásit Informace Schránka(0) Letní soutěž
Hledat Schránka(0) Mapa

Nejvíce zobrazované:

Kemp Keramika

Hracholusky 1995x

Camping Olšina - Lipno

Černá v Pošumaví 1948x

Vranovská pláž - Holiday park

Vranov nad Dyjí 1881x

Camping Rožnov

Rožnov pod Radhoštěm 1198x

Autocamping Rozkoš

Česká Skalice 1189x

Nejlépe hodnocené:

Koupaliště s kempem Dolní Bukovina

Dolní Bukovina 4.67 bodů

Camping Rožnov

Rožnov pod Radhoštěm 4.6 bodů

Autocamp Slunečná

Černý Důl 4.58 bodů

Tábořiště Čepice

Čepice 4.55 bodů

Autocamping Pod Černým lesem

Žamberk 4.53 bodů

Camp Horní Lipka

Králíky 4.48 bodů

Poslední rezervace:

Termín od 27.5.2023 | Kemp Jemčina
4 L chatka bez sociálního zařízení

Termín od 16.6.2023 | Autokemp Frenštát pod Radhoštěm
Srub 3L 2.os. 1 dítě

Termín od 7.7.2023 | Autocamp Milovice
Chatka, jakákoliv, 2 dospělí

Termín od 19.7.2023 | AUTO-AQUA-CYCLO CAMP OSTROŽSKÁ NOVÁ VES
2L chatka

Termín od 10.6.2023 | Autokemp Radost
chatka pro 4 osoby

Termín od 15.7.2023 | Resort Cihelna
4 lůžková chata se soc. zařízením a kuchyňkou

Termín od 22.7.2023 | Kemp Iveta
2chaty. 4osoby

Termín od 8.7.2023 | Sportcentrumloket
1 místo pro stan - 2 dospělé osoby + auto

Termín od 26.5.2023 | Autokempink Konopáč
4L chata se sprchou-2osoby+pes

Termín od 7.6.2023 | Autokempink Bílina Kyselka
1 chata pro dva lidi



Recenze, názory, diskuze

Viděli jste pěkné místo.. napište co se vám líbilo,
Bylo někde něco špatně.. napište co se vám nelíbilo,
např. ubytování, jídlo, soc.zař., personál, počet hvězdiček dávejte podle všeho ne hned 1 nebo 5.
Vložit nový názor »

Pro vložení recenze klikněte na kemp nebo ho najděte..

Chatky Budovy

Kemp u Kukačků a Penzion DaJa Lipno

Okres: Český Krumlov
12. 07. 2014
Od: D.Karásková

Kemp je příjemný, udržovaný, sociálky čisté, voňavé.Obsluha příjemná, ochotná. Chyběla mi velká turistická mapa okolí a také je potřeba více dbát na pronajímané prostory (karavan) .I staré může vypadat zachovale a ty loňské pavučiny v oknech je myslím to nejmenší, co se dá hravě odstranit :) (12)Všechny recenze »

Kemp Úštěk u jezera Chmelař

Okres: Litoměřice
10. 07. 2014
Od: vercabirtova@seznam.cz

dobrý večer,není tu někdo kdo jede na úštěk 15-19.7? odpadla mi kámoška a jedu nakonec sama s dvou letou dcerkou,tak bych ráda poznala někoho kdo tam bude také sám.děkuji. (54)Všechny recenze »

Tábořiště Bayerka

Okres: Kutná Hora
10. 07. 2014
Od: Pavel H

Ahoj, milá parta lidí, výborně vaří, zmokli jsme po cestě ze Šternberka a tak nám zapálili v kamnech a při sledování fotbalu nám uschly věci. Výborná snídaně - česnečka a vajíčka na slanině, s úsměvem :-) (7)Všechny recenze »

09. 07. 2014
Od: saruccha

Na bungalovu jsou standardně pouze 2 hrnky, talíře, příbory - nedostačující pro 3-4 osoby. žádná sklenička. Obývák nemá okno, pouze 2x dveře, nelze větrat v noci. Záchod a sprcha špatně odtéká, záchod vyvěrá do sprchy... :-(((. Na terase si není na co sednout, nábytek se nesmí vynášet ven. Platební doklady vydávají bez razítek. Minigolf zanedbaný, stejně jako skalky, chodníčky zarostlé trávou. Zdá se, že někdo šetří...
Restaurace výborná, obsluha milá, venku hraje hezká hudba. Okolí slušné. Bufet neodpovídá tomu, co uvádějí na webu (široký výběr...) - standardní koupalištní nabídka. (22)Všechny recenze »

Rekreační zařízení Veronika

Okres: Jindřichův Hradec
09. 07. 2014
Od: Císařová

Vše na jedničku. Velmi milí lidé, příjemné prostředí, čisťoučko, prostě vše, co si jen člověk může přát, aby mohl prožít poklidnou dovolenou :o) Děkujeme a rádi se k Vám opět někdy vrátíme. (2)Všechny recenze »

Autokemp Na Terasách

Okres: Český Krumlov
09. 07. 2014
Od: chladek

příjemné prostředí v blízkosti Lipna ochotný nový personál jak v kempu tak i v přilehlé hospúdce kde zažijete gastronomický zážitek v podobě domácí vynikající kuchyně cena příznivá doporučuji všem...
(10)Všechny recenze »

ATC Radešov kemp

Okres: Klatovy
08. 07. 2014
Od: Petses

Do tohoto kempu jezdím od svých 4 let,ještě tu žádný kemp ani pořádně nebyl a musím říct,že to prostředí a klid je k nezaplacení jen kdyby vedení napadlo udělat více přípojek na elektřinu pro karavany . (19)Všechny recenze »

Camping Bucek

Okres: Rakovník
08. 07. 2014
Od: Kateřina a spol.

NEJEZDĚTE TAM!!!! Pokud nemáte rádi šikanu a nechcete se cítit jako v lágru na nucené práce... První dojem z kempu byl dobrý, plánovali jsme tam s obytným vozem zůstat celý víkend. Ovšem hned na recepci jsme pochopili, že paní \"VEDOUCÍ\", jak už ji tu někdo nazval, je opravdu arogantní a nepříjemná. Obdrželi jsme celou jednu stránku jejích \"PRAVIDEL\", v nichž je mimo jiné zmínka, že je celý areál monitorován kamerovým systémem. To jsme ovšem netušili, že tento monitoring není z důvodu bezpečnosti hostů a majetku, ale pro špehování hostů a jejich následnou šikanu a teror. Paní \"VEDOUCÍ\" jezdí po kempu v golfovém vozíku a permanentně za cokoli šikanuje. Nás mimo jiné přišla ráno seřvat, že nás ještě ani jednou neviděla projít okolo recepce do lesa za kemp s našimi dvěma psy, přijela taky okamžitě zkontrolovat, když přítel otevřel kapotu našeho auta atd. Jezdíme téměř každý víkend do kempů, po celé Evropě, ale toto je opravdu výjimečně PŘÍŠERNÁ zkušenost. Když přijela celkem myslím po šesté, sbalili jsme se a odjeli a hodně se nám ulevilo. N E D O P O R U Č U J U !!!!!
Ani nepřítele bych tam neposlala...
Navíc v zadní části kempu nefungovaly sprchy, odporně tam xxx čistička odpadních vod a v rybníce tlely mrtvé ryby... (2)Všechny recenze »

Kemp TJ Vltava

Okres: Prachatice
08. 07. 2014
Od: Andrea Rozkošová

jsem absolutně nadšená. V kempu jsme měli v plánu zůstat asi 2 noci a jet dál, byl z toho nakonec skoro týden...ideální místo pro rodiny s dětmi, pro prázdninová setkání partiček lidí. Vše upravené, udržované, čisté. Velmi doporučuji všem kteří chtějí urvat pár klidných dní. (16)Všechny recenze »

Okres:
07. 07. 2014
Od: Jindřiška

Sázavský ostrov, Sázava
Krásný prostorný kemp s mnoha atrakcemi pro děti i dospělé,pěkné prostředí. Byli jsme moc spokojeni a všem vřele doporučujeme!Němcovi (172)Všechny recenze »