Soubory cookie zlepšují funkci stránek, používáním těchto stránek souhlasíte s použitím cookie více informací
Úvod Mapa Recenze Počasí Přihlásit Informace Schránka(0) Letní soutěž
Hledat Schránka(0) Mapa

Nejvíce zobrazované:

Camping Olšina - Lipno

Černá v Pošumaví 3558x

Kemp Keramika

Hracholusky 3125x

Vranovská pláž - Holiday park

Vranov nad Dyjí 2935x

Nejlépe hodnocené:

Camping Rožnov

Rožnov pod Radhoštěm 4.6 bodů

Autocamp Slunečná

Černý Důl 4.58 bodů

Tábořiště Čepice

Čepice 4.55 bodů

Autocamping Pod Černým lesem

Žamberk 4.53 bodů

Camp Horní Lipka

Králíky 4.48 bodů

Kemp Rusava

Rusava 4.47 bodů

Poslední rezervace:

Termín od 21.6.2023 | Autokemp Kokořín
8x

Termín od 27.5 2023 | Autokemp Buňkov
2L pro 2 osoby manželska postel

Termín od 2.6.2023 | Tábořiště u Karla
2x 2L chatka + lůžkoviny, celkem 4 osoby

Termín od 1.5.2023 | Tábořiště Soumarský Most
nene4l chatka (4 osoby), lůžkoviny

Termín od 20.07.2023 | Chatová osada Višňová Hájek
chatky pro 24 osob

Termín od 10.7.2023 | Pension a Kemp Vyhlídka
3L chatka 3osoby

Termín od 29.7.2023 | Chatová osada U Lesa
Chatka /mobilheim

Termín od 26.5.2023 | Autocamping a koupaliště Klatovy
Vozidlo 1x + 1x osoba000

Termín od 24.8.2023 | Autokemp Křivonoska
1 dvoulůžkový pokoj

Termín od 28.7.2023 | Srubový Kemp Zvíkov Village
1 místo + el. přípojka, voda, odpad a 4x dospělí a 1x dítě



Recenze, názory, diskuze

Viděli jste pěkné místo.. napište co se vám líbilo,
Bylo někde něco špatně.. napište co se vám nelíbilo,
např. ubytování, jídlo, soc.zař., personál, počet hvězdiček dávejte podle všeho ne hned 1 nebo 5.
Vložit nový názor »

Pro vložení recenze klikněte na kemp nebo ho najděte..

Chatky Budovy

Eurocamp Běšiny

Okres: Klatovy
17. 07. 2021
Od: HedNaj

Krásný, v čistotě udržovaný kemp. (4)Všechny recenze »

Camping & Restaurant BEZDREV

Okres: České Budějovice
16. 07. 2021
Od: Otakar

V kempu jsme byli na konci června, byli jsme naprosto spokojení. Prostředí kempu je opravdu nádherné. V restauraci v kempu vaří moc dobře, za celý pobyt zde nebyl žádný problém. Obsluha byla moc příjemná a vstřícná. V blízkosti se nachází také zámek Hluboká , který určitě stojí za to navštívit. Pobyt jsme si velmi užili a už se moc těšíme až přijedeme zas. (65)Všechny recenze »

16. 07. 2021
Od: Eva Janatová

Kemp skvělý, chatky ok, koupání, parkování, příslušenství vše fajn, ale negativně hodnotím místní stravu, měli jsme večeře a opravdu hnus. Personál z části ochotný, ale vidět byli spíš sedět u prvního stolu u vstupu do restaurace, kde vydatně kouřili, takže kouř byl po zahrádce i uvniťř. Kemp 100%, strava 0%, personál 50%. Myslím, že spoléhají na obsazenost vodáckými kluby, protože jsou tu pro ně dobré podmínky na trénink a ostatní je netrápí. (7)Všechny recenze »

Autokemp VESELÝ HABR

Okres: Rokycany
16. 07. 2021
Od: Marek

Letos katastrofa se sociálním zařízením všude nepořádek, špinavý záchody o sprchách ani radši nepíší. Obsluha v restauraci velmi nepříjemná. Již nikdy. (7)Všechny recenze »

Family kemp Máchovo jezero

Okres: Česká Lípa
15. 07. 2021
Od: Martina

Moc hezké místo pro rodinu s dětmi.Musím ocenit čistotu v kempu i krásné umyvarky,každou chvíli uklízí paní,nebyl tam písek po zemi,pořád čisto.V kempu je hodně zabavení pro děti malé,velké až po dospělé-hřiště na volejbal,basket atd.Půjčovna všeho možného-paddleboardu,šlapadel,kuželky.Přímo z kempu vstup na písečnou pláž s koupáním.Za nás má kemp vše co si přát na super odpočinkové dovolené.Majitele jsou milý.Jestli někomu nepřišli v pohodě tak proto,že se snaží dodržovat pořádek v kempu což oceňuji.Je vidět, že na kempu pracují a dávají do něj vše. Určitě rádi přijedeme znovu. (26)Všechny recenze »

ATC FREE STAR Strachotín

Okres: Břeclav
09. 07. 2021
Od: Lucie

Katastrofální přístup komplet celého personálu, neochotní, pomalí, se vším mají problém. Kemp jsme vybrali kvůli bazénu v něm, který byl až do našeho odjezdu mimo provoz. Poměrně drahé ubytování a to si musíte zaplatit i sprchu. Už nikdy více. O tom, že personál neumí ani ohřát párky na snídani se snad ani zmiňovat nebudu. (9)Všechny recenze »

Camp Karel

Okres: Cheb
09. 07. 2021
Od: Markéta

Ách jo škoda že je cemp Karel zavřený jako děti jsme tam jezdili každý rok, nejkrásnější roky mého života , super dětství, (24)Všechny recenze »

Camp Karolina

Okres: Tachov
08. 07. 2021
Od: Pavel Šlechta

V kempu jsem strávil týden ve stanu. Ke konci pobytu jsem byl okraden ve spánku v zavřeném stanu. Byla mi zcizena hotovost i s peněženkou, doklady zloděj odhodil nedaleko. Nejvíce zarážející je reakce majitele – absolutně bez zájmu. Tu noc byl vykraden i další stan podobným způsobem. Paní z jiné části kempu si stěžovala na otevřený stan a další ubytovaný na to, že se jim někdo pokoušel otevřít auto, ve kterém spali. Dle PČR se to zde děje několikrát za sezónu. V kempu se platí pouze hotově při odjezdu, což podobným situacím jen nahrává. Už bych nechtěl nic podobného zažít, proto se tomuto místu vyhnu obloukem, to samé doporučuji i ostatním. (14)Všechny recenze »

Autocamp Trojská

Okres: Praha-město
08. 07. 2021
Od: Fam. Rosenfeld

Auch wir waren 4 Tage jetzt im Juli 2021 hier. Alles war sehr gepflegt, die Sanitäreinrichtung super und sehr sauber. Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Auch unser Hund war willkommen. (4)Všechny recenze »

Camp Horní Lipka

Okres: Ústí nad Orlicí
07. 07. 2021
Od: Nikola Krčkova

Všechno super, nemůžeme nic vytknout. Pan domácí velice příjemný, ochotny, zajímal se . Nádherná louka na stanování, sociálky čiste, možnost opékání, klid, domluva vynikající. Určitě doporučujeme a věřím že se nevidíme naposled. Děkujeme mnohokrat. Bylo to SUPER!!! (15)Všechny recenze »