Soubory cookie zlepšují funkci stránek, používáním těchto stránek souhlasíte s použitím cookie více informací
Úvod Mapa Recenze Počasí Přihlásit Informace Schránka(0) Letní soutěž
Hledat Schránka(0) Mapa

Nejvíce zobrazované:

Camping Olšina - Lipno

Černá v Pošumaví 2271x

Kemp Keramika

Hracholusky 2238x

Vranovská pláž - Holiday park

Vranov nad Dyjí 2129x

Camping Rožnov

Rožnov pod Radhoštěm 1344x

Autocamping Rozkoš

Česká Skalice 1323x

Nejlépe hodnocené:

Koupaliště s kempem Dolní Bukovina

Dolní Bukovina 4.67 bodů

Camping Rožnov

Rožnov pod Radhoštěm 4.6 bodů

Autocamp Slunečná

Černý Důl 4.58 bodů

Tábořiště Čepice

Čepice 4.55 bodů

Autocamping Pod Černým lesem

Žamberk 4.53 bodů

Camp Horní Lipka

Králíky 4.48 bodů

Poslední rezervace:

Termín od 16.7.2023 | Kemp Nechranice
1×4L

Termín od 4.8.2023 | Kemp U Fíka - Nahořany
3x4L chata pro celkem 12 lidí

Termín od 9.7.2023 | Restaurace a Camp Paris
1 x 2L pokoj

Termín od 07.07.2023 | Koupaliště s kempem Dolní Bukovina
1 tent, 4,1 x 7,2 m

Termín od 21.8.2023 | Camping Olšina - Lipno
5 osob chatka

Termín od 26.6.2023 | Camping VIDLÁK
Cca 30 osob

Termín od 9.6.2023 | Camping Matyáš
1 místo

Termín od 01.09.2023 | Restaurace a Camp Paris
20 osob - mládež poutníci z A,D a CZ

Termín od 22.7.2023 | Autocamp Jinolice
4L chatka pro 3 osoby

Termín od 7.7.2023 | ATC Hnačov
Gizela



Recenze, názory, diskuze

Viděli jste pěkné místo.. napište co se vám líbilo,
Bylo někde něco špatně.. napište co se vám nelíbilo,
např. ubytování, jídlo, soc.zař., personál, počet hvězdiček dávejte podle všeho ne hned 1 nebo 5.
Vložit nový názor »

Pro vložení recenze klikněte na kemp nebo ho najděte..

Chatky Budovy
12. 08. 2010
Od: jirka

dovolenou jsme strávili ke vší spokojenosti.Za rok se sem určitě vrátíme.děkujeme (4)Všechny recenze »

Koupaliště s kempem Dolní Bukovina

Okres: Mladá Boleslav
12. 08. 2010
Od: Benešová Ivana

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli máte v kempu chatky a jak jsou velké. Chybí Vám na stránkých obrázky.
Děkuji Benešová (24)Všechny recenze »

Autocamp Jenišov - Lipno

Okres: Český Krumlov
12. 08. 2010
Od: jardaf

pěkná dovolená,čistý a klidný kemp (26)Všechny recenze »

Kemp v Jahodovém lese

Okres: Rakovník
12. 08. 2010
Od: Scheithauerová

Dobrý den zajímalo by mne zda by jste mněly v kempu volno od 16.8.2010, možno 1 x chata a nebo v budově tak 6 lidí. Zajíma mne cena a jak je to u Vás se stravováním.Děkuji Scheithauerová 771/112 562. Jezdila jsem do kempu jako 8- 12let a moc jse mi tam líbilo, hlavně plavecký bazén. (21)Všechny recenze »

Kemp Popelíky

Okres: Příbram
11. 08. 2010
Od: Jirka

Super kemp-můžu jen doporučit!!!-vrátili jsme se z něj po třech dnech s karavanem a zcela určitě se zase do něj brzy podíváme:čisté,nové sprchy,pitná voda na každém rohu,nádherná pláž s výhledem na hráz přehrady,každé ráno čerstvé pečivo i tisk a příjemný majitel kempu i s rodinou a klidný kemp vhodný pro rodiny s dětma a hlavně jako jeden z mála kempů na Orlíku dobrý sjezd od silnice. (5)Všechny recenze »

Kemp Stránký Adršpach

Okres: Trutnov
11. 08. 2010
Od: Monika Hůlková

Dobrý den,chtěla bych se zeptat na ceny u vás v kempu.Přemýšlíme zde o dovolené,ale bohužel nikde na internetu nemohu najít ceník.S poděkováním Hůlková (7)Všechny recenze »

Autokemp Fulnek-Jerlochovice

Okres: Nový Jičín
11. 08. 2010
Od: Hradečný

Byl jsem se u vás letos podívat a je to hrůza.Prostředí celkem ujde,ale na stánkách uvádíte,že máte koupaliště,bufet a jiné.Fůjjjjjjjj,proč nabízíte něco,co nemáte k dispocizi.My starší ročníky si pamatujem kemp jako útulné místečko k odpočinku,ale dnes? (6)Všechny recenze »

Stanový kemp Suchý

Okres: Blansko
11. 08. 2010
Od: Jiří

U tohoto kempu si koupíte stan, chatu nebo buňku a potom po Vás chtějí navíc platit za záchody a sprchy další peníze. (38)Všechny recenze »

Kemp Vltava

Okres: Český Krumlov
10. 08. 2010
Od: Csaba Ágota

I am Csaba from Budapest. I would like to xxx 3 cottages to 20.8 - 21.8 (2 nights).
Kemp Vltava. Price 3x2x600KC = 3600 KC

I\'m waiting for your answer!

Best regards,
Csaba
mobil: 00 36 20 9388810 (8)Všechny recenze »

10. 08. 2010
Od: Honza

Přeji hezký den, přípojka proudu na karavan je v ceně? (4)Všechny recenze »