Soubory cookie zlepšují funkci stránek, používáním těchto stránek souhlasíte s použitím cookie více informací
Úvod Mapa Recenze Počasí Přihlásit Informace Schránka(0) Letní soutěž
Hledat Schránka(0) Mapa

Nejvíce zobrazované:

Kemp Keramika

Hracholusky 2075x

Camping Olšina - Lipno

Černá v Pošumaví 2067x

Vranovská pláž - Holiday park

Vranov nad Dyjí 1983x

Camping Rožnov

Rožnov pod Radhoštěm 1247x

Autocamping Rozkoš

Česká Skalice 1237x

Nejlépe hodnocené:

Koupaliště s kempem Dolní Bukovina

Dolní Bukovina 4.67 bodů

Camping Rožnov

Rožnov pod Radhoštěm 4.6 bodů

Autocamp Slunečná

Černý Důl 4.58 bodů

Tábořiště Čepice

Čepice 4.55 bodů

Autocamping Pod Černým lesem

Žamberk 4.53 bodů

Camp Horní Lipka

Králíky 4.48 bodů

Poslední rezervace:

Termín od 21.8.2023 | Camping Olšina - Lipno
5 osob chatka

Termín od 24.6.2023 | Camp Vřesná
4L chata 2 osoby

Termín od 26.5.2023 | Kemp Ahoj
1 místo stan. 2 osoby

Termín od 26.7.2023 | Kemp U Přívozu
bungalov 5 osob

Termín od 2.5.2023 | Tábořiště Písecká Smoleč
4L chatka

Termín od 23.7.2023 | Autokemp Štilec
4l chatka 4 osoby 5 noci lůžkovýni elektrika

Termín od 08.07.2023 | Camp Pod lesem
1 tent, 4,1 x 7,2 m large for 2 adults and 2 kids

Termín od 9.6.2023 | Kemp Ledečko

Termín od 15.7.2023 | Autocamping Pod Černým lesem
chatka/bundgalov 4 lůžka se soc. zařízením a kuchyňkou

Termín od 5.7.2023 | Eurocamp Běšiny
Chatka pro 3 osoby + pes



Recenze, názory, diskuze

Viděli jste pěkné místo.. napište co se vám líbilo,
Bylo někde něco špatně.. napište co se vám nelíbilo,
např. ubytování, jídlo, soc.zař., personál, počet hvězdiček dávejte podle všeho ne hned 1 nebo 5.
Vložit nový názor »

Pro vložení recenze klikněte na kemp nebo ho najděte..

Chatky Budovy

Unicamp, s.r.o.

Okres: Břeclav
01. 09. 2012
Od: Aneta a Honza

Zdravíme, byli jsme zde a také můžeme doporučit :) obsluha příjemná i správci kempu byli vřelí, o proti kempu Mars. Sociálky byly v perfektním stavu, akorát toaletní papír by se hodil :D Jinak pěkné prostředí i když se koupat už nedalo, najdete si hodně jiných aktivit jako kolo, procházky po okolí a vyjížďka na lodi Pálava, což byla nádhera :) (6)Všechny recenze »

Autocamp Hoch Bezdrev

Okres: České Budějovice
31. 08. 2012
Od: Tichý

Klady: Příjemný kemp, čisté sociálky, vstřícný personál, dobré jídlo ve venkovní restauraci, dobře ošetřené pivo.
Zápory: Není oficiální vlastní přístup k rybníku, omezený provoz restaurace 8 - 10, 12 - 14 a 16 - 22 hod. (17)Všechny recenze »

Chatový tábor OÁZA

Okres: Kutná Hora
30. 08. 2012
Od: honza

vsechno nebilo jako na obrazku, sprchy jsou v dezolatním stavu společenska místnost nefunkční kolotoč ve špatnem stavu pískovište bez ohrazení trava neposekána.Veškerý uklid sprch a wc neexistuje,jen občas vymění pytle na odpadky a obcas tam proběhne opilý pomocník.Mohu jen doporučit vedlejší kemp Bořen kde to nema chybu a nikomu tam nic nechybí. (6)Všechny recenze »

Autocamp Obora

Okres: Brno-město
30. 08. 2012
Od: Mirek

Tento kemp je u brněnské přehrady poněkud \"ztracen\". Přístup k vodě není volně přístupný a je nutné se domluvit na recepci o vstupu. Na vlastních stránkách uvádějí, že cca 150m od kempu je zastávka lodní přepravy parníkem, což není pravda, neboť je na protějším břehu. V kempu je zakázáno rozdělávat oheň s výjimkou vyhrazených ohnišť, jenže to je jediné pro celý kemp a opět po domluvě na recepci a za poplatek. V celém kempu nenajde žádné posezení pro rekreační aktivity krom bistra. Tato místa jsou však rezervována pouze pro hosty občerstvení, a jestliže nemáte nic objednáno, vykážou vás pryč, i když je bufet povětšinou prázdný a přes den dokonce zavřený. Zvláštní přístup k hostům. Sociální zařízení vypadá zrekontruvaně, ovšem nikterak udržovaně, klozety byly silně znečištěné a ve většině případů i ucpané. Otevírací doba se nevztahuje pouze na recepci, jak je jinde zvykem, ale na celý areál. Na noc se tak brána zavírá, takže přijedete-li později nebo potřebujete-li neočekávané opustit kemp např. za účelem vyhledání rychlé lékařské pomoci, máte smůlu. Jinak je kemp rozlehlý a umožní přečkání noci ať už v chatce, ve vlastním stanu, či karavanu. Nicméně na rekreaci příliš vhodný není a svou cenou nekoresponduje s nabízenými službami. (13)Všechny recenze »

Tábořiště u hradu Dívčí kámen

Okres: Český Krumlov
29. 08. 2012
Od: Tom

Moc prima kemp pro klidné stanování, bez řevu namol ožralých postpubertálních vodáků. Tráva posekaná, majitel v pohodě, dřevo na oheň se dá pořídit zdarma v přilehlém lese. Obchod v kempu hodnotím slovy, mají tam vše základní co je třeba a dřívější zavírací doba klidnému stanování jen prospívá. Kdo miluje hospody tak v okolí jsou dvě, zhruba patnáct minut chůze. Umývárka v slušném stavu, záchody suché bez známek špíny a k čemu sprchy když se dá vykoupat v řece. Klid, pohoda, romantika. (11)Všechny recenze »

Autokempink U Splavu

Okres: Vsetín
28. 08. 2012
Od: Marie - Bohumín

V kempu jsme byli moc spokojení. Všude bylo pořád čisto, pořádek, velmi příjemné prostředí a klid. K dispozici zařízená kuchyňka, lednice, teplá voda k sprchování tekla celý den a toaletní papír nikdy \"nedošel\":-) V areálu možnost zakoupení základních potravin a přes cestu naproti je Koliba a prodávají i točenou zmrzlinu. Poblíž je sice silnice a trať, kde občas projede motoráček, ale nevnímali jsme to rušivě. Výhodou je taky možnost koupání v řece. Určitě tento kemp znovu navštívíme a doporučujeme. (8)Všechny recenze »

Kemp Březák

Okres: Jindřichův Hradec
27. 08. 2012
Od: Hnyk

Dobrý den.Děkujeme za krásné prožití dovolené ve Vašem kempu BŘEZAK.Kemp je čistý a vhodný pro dovolenou s dětmi.Ještě jednou děkujem Hnyk Petr. (4)Všechny recenze »

Koupaliště a kemp BROUMAR

Okres: Rychnov nad Kněžnou
27. 08. 2012
Od: Vlasta

Kemp, sám o sobě disponuje pouze maličkým pískovištěm,v rybníku se nedá koupat,hodně profituje z přilehlého koupaliště, kde už nějaké zázemí pro děti je,ale přičtěte si vtupné, které je v plné výši (pro 4-členou rodinu 130Kč/den).V kempu jsou dvě přenosná wc Toi, v provedení suchý záchod,čili veškerý obsah po návštěvnících k vidění a cítění. (8)Všechny recenze »

Kemp Kořensko

Okres: Písek
27. 08. 2012
Od: Jarka

je možné mít psy? (7)Všechny recenze »

Kemp Bílý Kámen

Okres: Česká Lípa
26. 08. 2012
Od: Jan

Navštívil jsem disko Bílý Kámen. V místní restauraci jsem si koupil pivo 25Kč + 20Kč záloha na sklo. Když jsem dopil a vracel sklenici požadovali po mě ještě nějaký lísteček, ten mi ale nikdo před tím ke sklenici od piva nedal. Pouze si sklenici vzali a řekli že mi zálohu nevrátí. Zkrátka jedno pivo je tam za 45Kč. Nic proti tomu, ale mělo by to být napsáno jasně! Gambrinus 45Kč. (9)Všechny recenze »