Soubory cookie zlepšují funkci stránek, používáním těchto stránek souhlasíte s použitím cookie více informací
Úvod Mapa Recenze Počasí Přihlásit Informace Schránka(0) Letní soutěž
Hledat Schránka(0) Mapa

Nejvíce zobrazované:

Camping Olšina - Lipno

Černá v Pošumaví 2233x

Kemp Keramika

Hracholusky 2201x

Vranovská pláž - Holiday park

Vranov nad Dyjí 2093x

Camping Rožnov

Rožnov pod Radhoštěm 1317x

Autocamping Rozkoš

Česká Skalice 1290x

Nejlépe hodnocené:

Koupaliště s kempem Dolní Bukovina

Dolní Bukovina 4.67 bodů

Camping Rožnov

Rožnov pod Radhoštěm 4.6 bodů

Autocamp Slunečná

Černý Důl 4.58 bodů

Tábořiště Čepice

Čepice 4.55 bodů

Autocamping Pod Černým lesem

Žamberk 4.53 bodů

Camp Horní Lipka

Králíky 4.48 bodů

Poslední rezervace:

Termín od 3.7.2023 | Autokemp Višňová II
1 misto u vody + elek+ 2 dospeli 1 díte

Termín od 9.6.2023 | Autokempink Bílina Kyselka
2L chatka, 2 osoby

Termín od 19.8.2023 | Kemp Úštěk u jezera Chmelař
3×chapka 5/ pro 15 osob

Termín od 27.7.2023 | Autocamping Rozkoš
3L chatka

Termín od 19.8.2023 | Kemp za humny
Voda etika a topení

Termín od 7.7.2023 | Cyklokemp Černý Potok
Chatka 2 osoby

Termín od 29.07.2023 | Kemp Radost - Oáza
Chata 3 osoby

Termín od 9.6.2023 | Vojenská zotavovna Měřín
6L

Termín od 23.6.2023 | Kemp Stránký Adršpach
1x2L 2 osoby

Termín od 10.6.2023 | Minikemp Leskovec
Chata pro 4 osoby



Recenze, názory, diskuze

Viděli jste pěkné místo.. napište co se vám líbilo,
Bylo někde něco špatně.. napište co se vám nelíbilo,
např. ubytování, jídlo, soc.zař., personál, počet hvězdiček dávejte podle všeho ne hned 1 nebo 5.
Vložit nový názor »

Pro vložení recenze klikněte na kemp nebo ho najděte..

Chatky Budovy

Autocamp U Viaduktu

Okres: Frýdek-Místek
27. 07. 2010
Od: Adamčíková

Dobry den chtěla jsem se zeptat jak to vychazí s mistem u vás od 2.8. do 7.8.měla bych zajem o stanovani 2osoby + auto.mužete mi prosím poslat i na kolik by to vyšlo bez elektřiny ja jsem to sice počítala ale raději at mam lepší přehled děkuji za váš čas a za Vaší odpověd . adamčíková (6)Všechny recenze »

Autokemp Baška

Okres: Frýdek-Místek
27. 07. 2010
Od: Adamčíková

Dobry den, chtěla jsem se zeptat na stanování u vás.anebo na kolik by u vas vyšla chatka pro 2 osoby??a jak to u vás vypada s mistem od2.8.-7.8.děkuji za vaší odpověd. (20)Všechny recenze »

Chatová osada Olešná

Okres: Frýdek-Místek
27. 07. 2010
Od: Adamčíková

Dobry den, chtěla jsem se zeptatjestli ta chatka je 215kč na 1osobu za den anebo počitana celkově třeba pro 2osoby děkuji za Váš čas a vaší informasci. (21)Všechny recenze »

Chatový areál Zděřina

Okres: Náchod
27. 07. 2010
Od: Tomas

Chtel bych se zeptat jaka je kapacita jedne chatky a jestli se plati za osobu nebo za celou chatku,zajimalo by me jestli nemate nekde vice fotek predem dekuji zavasi odpoved (8)Všechny recenze »

Kemp Lanžov

Okres: Trutnov
27. 07. 2010
Od: zuzi

lanžov je NEJ už tak 17let co tam každoročně jezdíme s celou partou a obsadíme všechny chatky a spousta místa an stany :D (4)Všechny recenze »

Koupaliště s kempem Dolní Bukovina

Okres: Mladá Boleslav
27. 07. 2010
Od: johnyx

Bezvadný kemp.Jezdím tam každej rok.Letos se tam toho hodně změnilo,hlavně pro děti.Vřele doporučuji (24)Všechny recenze »

tábořiště Křišťánovice

Okres: Prachatice
27. 07. 2010
Od: Veronika

Je to také kemp mého mládí, ale nejeen to - od roku 1984 tam jezdíme pravidelně a kromě loňský rok, kdy maminka byla vážně nemocná, jsme nevynechali! Loni jsem tam dokonce byla 2x :-) A letos jsem tam byla začátkem července a v půlce srpna jedu znovu s přáteli, akorát nemám kontakt na sprvce a potřebuji upravit rezervaci stanů, nemáte někdo kontakt, prosím?
Děkuji Veronika (17)Všechny recenze »

27. 07. 2010
Od: Roman Brandejský

Potvrzuji u Vás dnešní příjezd s nástupem na 10 dnů.
S pozdravem Brandejský. (22)Všechny recenze »

Kemp Butov

Okres:
27. 07. 2010
Od: Helena Hrabětová

Přeji hodně zdaru tomuto kempu.
Majitel i personál byli opravdu v pohodě. (3)Všechny recenze »

chaty diana1 MACHOVO JEZERO

Okres: Česká Lípa
26. 07. 2010
Od: jindra kalivodová

dobrý den,chtěla jsem se zeptat jestli máte volnou chatku od 7.8 do 14.8.2010
děkuji za odpověd.s pozdravem kalivodová (4)Všechny recenze »