Soubory cookie zlepšují funkci stránek, používáním těchto stránek souhlasíte s použitím cookie více informací
Úvod Mapa Recenze Počasí Přihlásit Informace Schránka(0) Letní soutěž
Hledat Schránka(0) Mapa

Nejvíce zobrazované:

Camping Olšina - Lipno

Černá v Pošumaví 3651x

Kemp Keramika

Hracholusky 3292x

Vranovská pláž - Holiday park

Vranov nad Dyjí 3030x

Nejlépe hodnocené:

Camping Rožnov

Rožnov pod Radhoštěm 4.6 bodů

Autocamp Slunečná

Černý Důl 4.58 bodů

Tábořiště Čepice

Čepice 4.55 bodů

Autocamping Pod Černým lesem

Žamberk 4.53 bodů

Camp Horní Lipka

Králíky 4.48 bodů

Kemp Rusava

Rusava 4.47 bodů

Poslední rezervace:

Termín od 4.7.2023 | Autokempink Bílina Kyselka
3 lůžková chatka

Termín od 5.7.2023 | ATC Apollo
4L chata pro 3 osoby, vlastní WC a sprcha

Termín od 8.7.2023 | Chatová osada Jachta u Máchova jezera
2 Dospely a 3 deti

Termín od 18.7.2023 | Stanový kemp Suchý
4L chatka 2 dospělý a děti

Termín od 4.6.2023 | Kemp Nechranice
7stanu2x chatky s luzkoviny

Termín od 29.7.2023 | Chatová osada U Lesa
Chatka /mobilheim

Termín od 1.7.2023 | Chatový areál PRACHOVEC
4L chatka, 3-4 osoby

Termín od 24.6.2023 | Tábořiště u Splávku
1 stan pro dva

Termín od 6.7.2023 | Chatová osada Olešná
4l

Termín od 5.7.2023 | Chatová osada U Lesa
5L chata



Recenze, názory, diskuze

Viděli jste pěkné místo.. napište co se vám líbilo,
Bylo někde něco špatně.. napište co se vám nelíbilo,
např. ubytování, jídlo, soc.zař., personál, počet hvězdiček dávejte podle všeho ne hned 1 nebo 5.
Vložit nový názor »

Pro vložení recenze klikněte na kemp nebo ho najděte..

Chatky Budovy

Autokemp u Skalníků

Okres: Jindřichův Hradec
25. 08. 2011
Od: Lenka

BOli sme v lete s manželom u tomto kempa a bolo super. Chatky srandovne maličké ale na prespatie stačí. Milá slečny na recepcií ochotná pomôcť. No a najlepší je bufet, resp. reštaurácia kde varia celkom chutné jedná za rozumné ceny. Určite odporučujem nenáročným kepmistom, ktorý majú radi tiché a kľudné kempy. (6)Všechny recenze »

Kemp DUHA

Okres: Příbram
25. 08. 2011
Od: Monika Petřeková

Dobrý den. Je možné,abyste mi zaslali kontakt na majitele či správce areálu?
Děkuji, Petřeková (11)Všechny recenze »

Autocamp Slapy Skalice

Okres: Praha-západ
25. 08. 2011
Od: Františka

Tak možná v roce 2008 to bylo fajn, ovšem rok 2011 se nezdá být až tak příjemný. Po celkem dlouhé jízdě jsme přijeli do kempu, kde na recepci nikdo nebyl, tedy kromě dvou naprosto zmatených Holanďanů. Stručný vzkaz říkal: Volejte ... Tak překvapeni na toto číslo voláme, načež se ozve jen NÓ?! Poté přikráčela paní, která vypadala silně naštvaně už jen protože musí jít na recepci. Pozdravu se nedočkáte, slušného jednání také ne. Poté, co jsem si dovolila poznámku, že cedulka by mohla být také v AJ, dostalo se mi uražené odpovědi, že děkují za rady... Tím začala naše dovolená. Personál včetně majitele kempu se chovali ke klientům jako k otravům, komunikace prostě šílená. Jediný milý personál byli brigádníci. V chatkách není elektřina, z tajemného důvodu se nachází jediná zásuvka ZVENČÍ ZA CHATKOU. Jeden večer vypadl proud, která zásoboval světla chatek, takže jsme se všichni ocitli po tmě, ale nikdo s tím nic nedělal, jednoduše totiž nebyl nikdo přítomen. Na internetu se nabízejí služby, které v kempu nejsou dostupné, byť je mají napsané i na plakátech, ale když se na ně zeptáte, dostane se Vám překvapené odpovědi, co děláte, že šlapadla nejsou již od loňska a podobné lahůdky:) Kdybychom neměli z chatky nádherný výhled na Slapy, balíme kufry a jedem jinam!!! NEDOPORUČUJI (6)Všechny recenze »

AMK kemp Hranice

Okres: Přerov
24. 08. 2011
Od: Ryszard Braczkowski

26 - 28 08 Car cottage for 2 person and child 3 years old (8)Všechny recenze »

Caravan Camping Horní Planá

Okres: Český Krumlov
24. 08. 2011
Od: Hans Jungwirth

Waren bei schönem Wetter auf dem Platz.Er ist wirklich zu empfehlen. Was ich vermisse sind Rabatte für z.B. ADAC u.a. und dass es anscheinend keine Preisgestaltung für Nebensaisonen gibt. (8)Všechny recenze »

Kemp Vyskytná

Okres: Pelhřimov
23. 08. 2011
Od: Jan

Nic moc, sociální zařízení v dezolátním stavu, voda v rybníku špinavá a plná rostlin a řas, plocha pro stanování nezatravněná a velmi nerovná (navážka+kamení) po dešti samá louže. Přes tábořiště vedou dráty VVN, které \"bzučí\", součástí tábořiště je občerstvení, kde se pořádají běžně diskotéky do tří hodin ráno. Takže hodnocení za 4. (1)Všechny recenze »

Autokemp KRAKONOŠ

Okres: Trutnov
23. 08. 2011
Od: Ladislav Šmika

Dobrý den, napište ni prosím, zda máte volné ubytování v chatce pro dvě osoby na tento víkend od 26.8. do 28.8.2011.

Děkuji za odpověď

S pozdravem

Ladislav Šmika (1)Všechny recenze »

Duo Camp

Okres: Mladá Boleslav
23. 08. 2011
Od: Damian

Až možná na velikost lůžek (patrně pozůstatky dětského tábora), se kterými by větší postavy mohly mít trošku problém, nejsem schopen najít na tomto kempu chybu. Strávili jsme tam v 9 lidech super prodloužený víkend a zůstala nám zkušenost, kterou si budeme v tom nejlepším smyslu všichni pamatovat. Úroveň kempu, sociálek i veškerého vybavení je víc než přijatelná, kuchyně v restauraci skvělá (dokládám foto, svíčková s dvanácti byla dokonalá...), personál bezvadný. Díky za skvělý zážitek a těšíme se na příšte. (8)Všechny recenze »

Kemp Jezero

Okres: Nymburk
22. 08. 2011
Od: Pavel a Marie

léto 2011 - kemp zrušen, velká škoda, ale podnikatelské záměry jsou na 1 místě, už jsme si zvykli, lepší už to nebude , koupaliště je ted´na .... dám si sodovku a pojedu domu.
(20)Všechny recenze »

RS Radost Vlastějovice

Okres: Kutná Hora
22. 08. 2011
Od: Lenka

Cauky,letos prvne jsme vyrazily na dovolenou pod stan a po dlouhem hledani jsem nasla kemp UNANOV,vyborna dovolena koupaliste super,radi se pristi rok vradime. (8)Všechny recenze »