Soubory cookie zlepšují funkci stránek, používáním těchto stránek souhlasíte s použitím cookie více informací
Úvod Mapa Recenze Počasí Přihlásit Informace Schránka(0) Letní soutěž
Hledat Schránka(0) Mapa

Nejvíce zobrazované:

Kemp Keramika

Hracholusky 2075x

Camping Olšina - Lipno

Černá v Pošumaví 2067x

Vranovská pláž - Holiday park

Vranov nad Dyjí 1983x

Camping Rožnov

Rožnov pod Radhoštěm 1246x

Autocamping Rozkoš

Česká Skalice 1237x

Nejlépe hodnocené:

Koupaliště s kempem Dolní Bukovina

Dolní Bukovina 4.67 bodů

Camping Rožnov

Rožnov pod Radhoštěm 4.6 bodů

Autocamp Slunečná

Černý Důl 4.58 bodů

Tábořiště Čepice

Čepice 4.55 bodů

Autocamping Pod Černým lesem

Žamberk 4.53 bodů

Camp Horní Lipka

Králíky 4.48 bodů

Poslední rezervace:

Termín od 22.7.2023 | Autokempink Konopáč
6 L Babeta

Termín od 1.7.2023 | Chatová osada Plesar
4L chata

Termín od 5.7.2023 | Kemp Pod Husarůvkou
4L CHATKA 4 OSOBY+LŮŽKOVINY

Termín od 17.8.2023 | Autocamping Rozkoš
Chatka, 2 dospělé osoby Apartmán , 2 dospělé osoby

Termín od 3.6.2023 | Marina Labe kemp
2x 2L a 4 osoby

Termín od 24.8.2023 | Chatová osada Soukeník
2x 4L chata + snidane. 4 dospely, 2 deti a 1 mimco rocni

Termín od 8.6.2023 | Kemp Úbislav - Ádova chatová osada
5 L chatka

Termín od 22.7.2023 | Rekreační Centrum ČERTORYJE
10 L chatka

Termín od 6.7.2023 | Chatová osada Olešná
4l

Termín od 30.6.2023 | Camp Srbsko
místo pro karavan + el přípojka + 2 osoby



Recenze, názory, diskuze

Viděli jste pěkné místo.. napište co se vám líbilo,
Bylo někde něco špatně.. napište co se vám nelíbilo,
např. ubytování, jídlo, soc.zař., personál, počet hvězdiček dávejte podle všeho ne hned 1 nebo 5.
Vložit nový názor »

Pro vložení recenze klikněte na kemp nebo ho najděte..

Chatky Budovy
07. 10. 2011
Od: Billund Camping

Hello Duo Camp

Will you please send information’s to one of our guests about

1 cabin in abovementioned period – 2 persons and 3 dogs

He want to know if it is possible to stay – and if the dogs are allowed in your cabins

What will the price bee?

Will you return to: esau@live.dk


Med venlig hilsen

Sussie Lund-Jensen
Lejrchef

FDM camping • Ellehammers Allé 2 • 7190 Billund
Tlf. +45 75 33 15 21 • Fax +45 75 35 37 36
slu@fdm.dk • c-billund@fdm.dk • www.fdmcamping.dk

(2)Všechny recenze »

Bar a Kemp Nebe

Okres: Mladá Boleslav
07. 10. 2011
Od: Billund Camping

Hello Duo Camp

Will you please send information’s to one of our guests about

1 cabin in abovementioned period – 2 persons and 3 dogs

He want to know if it is possible to stay – and if the dogs are allowed in your cabins

What will the price bee?

Will you return to: esau@live.dk


Med venlig hilsen

Sussie Lund-Jensen
Lejrchef

FDM camping • Ellehammers Allé 2 • 7190 Billund
Tlf. +45 75 33 15 21 • Fax +45 75 35 37 36
slu@fdm.dk • c-billund@fdm.dk • www.fdmcamping.dk

(11)Všechny recenze »

ČSPL

Okres: Děčín
06. 10. 2011
Od: Mojžíšek

Dobrý den,
máme zájem o ubytování ve vašem campu, ve vlastních stanech, můžete mi zaslat ceník?
Dále nás zajímá provozní doba, a zda je v provozu restaurace a prodejna i mimo sezónu?
Děkuji za informace. (5)Všechny recenze »

03. 10. 2011
Od: Pluhař

Opravdu dobrý kemp,skvělá kuchyně,oslice Julča je krásná,hodná a chodí na volno mezi stany,místo i pro karavany (4)Všechny recenze »

Okres:
03. 10. 2011
Od: Urban

Guten Tag, wir waren vom 1.10-3.10.2011 auf dem Zeltplatz 4 Hütten bestellt. Das das mit der Bestellung nicht so geklappt hat wie man es sich wünscht war nicht so schlimm, da wir trotzallem die 4 Hütten bekamen. Der Schock kam erst als wir die Hütten betraten. Überall lage Tote Kellerasseln und Tote bzw lebende Spinnen rum. An den Wänden und Fenstern waren unzählige Spinnweben. Im Bad konnte man das Fenster garnicht zu machen da es nur so mit Spinnweben voll hing. Schränke, Kühlschränke Tische, Stühle, Geschirr und das gesamte Bad mußten wir erst einmal Putzen damit wir es auch nutzen konnen. Der clou kam als wir abfahren wollten und die Schlüssel abgaben. Am ersten Tag mußten wir eine Kaution für die Schlüssel bezahlen. Der Platzwart(der vom ersten Tag an richtig mürrich war)verweigerte uns die Kaution, weil wir die Betten, die wir auch alleine überzogen haben, nicht abgezogen haben. Er hat in unseren beisein nach gesehen und hat bemerkt das alles da war., aber die Böden nicht sauber. Er wollte das wir sie putzen.so haben wir auch die Kaution dort gelassen, so kommt man auch zu Geld. Ich würde keinen raten dort einen Hütte zu Mieten, da es nicht nur an sauberkeit fehlt, sondern auch an Höflichkeit , Sprachverständigung und Service. Dies alles kennt man leider auf diesem Zeltplatz nicht, es sind Fremdwörter, obwohl man sie auch auf Tschechisch kennt. (3)Všechny recenze »

Autokemp Na Pískárně

Okres: Český Krumlov
02. 10. 2011
Od: Baron

Pan provozovatel se ohání příjemným prostředím a krásnou krajinou.Po sezoně je však schopen totoprostředí níčit a znepříjemňovat místním lidem a pořádat např. technoparty s celonočním řevem.Pro prachy se chová jako xxx. (15)Všechny recenze »

tábořiště Orlice

Okres: Rychnov nad Kněžnou
21. 09. 2011
Od: Martin Havlíček

hulakajici opilci do rána,polorozpadlá budova,obsluha neumi pocitat :o) (2)Všechny recenze »

Intercamp Mosquito

Okres: Děčín
19. 09. 2011
Od: Marie Růžičková

V kempu se mi líbilo, je vidět, že majitel má zájem a stále vylepšuje. Jsou určitě nedostatky, třeba v ložním prádle, chatky jsou opravdu jen na přespání, ale zase oproti jiným, byly sociálky vždy ( v noci i ve dne) čisté, stále jsme měli teplou vodu a obsluha v restauraci byla pozorná. Díky za hezký víkend. (17)Všechny recenze »

Tábořiště Želiv

Okres: Pelhřimov
15. 09. 2011
Od: Daniela Koucká

máte nejlepší kemp který jsem kdi poznala je to příjemní místo u vody že si každej od reaguje a taky odpočine od práce a taky od stresu děkuji Koucká (9)Všechny recenze »

Kemp Vranov

Okres: Tachov
12. 09. 2011
Od: Romanovi

Ahoj Romadůre už jsi přemaloval tu vodu v přehradě.23.9.11 nástup Borůvku beru sebou tak to dej chladit. Už mam žížu.J.M. (17)Všechny recenze »