Soubory cookie zlepšují funkci stránek, používáním těchto stránek souhlasíte s použitím cookie více informací
Úvod Mapa Recenze Počasí Přihlásit Informace Schránka(0) Letní soutěž
Hledat Schránka(0) Mapa

Nejvíce zobrazované:

Camping Olšina - Lipno

Černá v Pošumaví 3558x

Kemp Keramika

Hracholusky 3125x

Vranovská pláž - Holiday park

Vranov nad Dyjí 2936x

Nejlépe hodnocené:

Camping Rožnov

Rožnov pod Radhoštěm 4.6 bodů

Autocamp Slunečná

Černý Důl 4.58 bodů

Tábořiště Čepice

Čepice 4.55 bodů

Autocamping Pod Černým lesem

Žamberk 4.53 bodů

Camp Horní Lipka

Králíky 4.48 bodů

Kemp Rusava

Rusava 4.47 bodů

Poslední rezervace:

Termín od 29.7.2023 | Kemp Rychta
Chatka 2 osoby

Termín od 4.7.2023 | Tábořiště u Splávku
2 malé stany + 2 dospělí, 2 děti, 1 malý pes

Termín od 24.7.2023 | Autokemp Višňová II
4L Mobilhome

Termín od 2.8.2023 | Kemp Pension Dana Troja
1x place with el. near water, 2 persons + 3 children (14, 11 and 7 years old), dog 1x room, 1 person

Termín od 5.7.2023 | Autocamping Rozkoš
2 karavany +elektrická přípojka

Termín od 31.7.2023 | Intercamp Mosquito
4L chatka 2 osoby 1 dítě + lůžkoviny

Termín od 24.7.2023 | Camping Jiskra Harrachov
místo pro 1 stan, 2 osoby

Termín od 2.6.2023 | Kemp a Hotel Mezní Louka
2 mista pro stany (4x dospeli, 2x14 mesicni deti)000

Termín od 23.6.2023 | Autokemp Na Pískárně
1 místo u vody

Termín od 17.7.2023 | Pension a Kemp Vyhlídka
2+3



Recenze, názory, diskuze

Viděli jste pěkné místo.. napište co se vám líbilo,
Bylo někde něco špatně.. napište co se vám nelíbilo,
např. ubytování, jídlo, soc.zař., personál, počet hvězdiček dávejte podle všeho ne hned 1 nebo 5.
Vložit nový názor »

Pro vložení recenze klikněte na kemp nebo ho najděte..

Chatky Budovy

Kemp Ahoj

Okres: Příbram
25. 07. 2019
Od: Katka

Jezdím již pár let. A ráda se sem vracím. Oceňuji klid, rodinnou atmosféru. Plus pro mě je zákaz psů. (13)Všechny recenze »

Kemp Horka

Okres: Kutná Hora
25. 07. 2019
Od: Jan z Prahy

Kemp v krasne prirode, bohuzel velky hluk od silnice, kde porad jezdi nakladaky, v kempu porad rvou opilci a neni moznost se schovat. Pro rodinu s detmi silne nedoporucujeme. Zazemi me vratilo do dob pred sametovou revoluci. Za ty penize jsou lepsi a klidnejsi mista. Mlada obsluha v mistni "restauraci" naprosto bez zajmu a v druhe hospode mistni stamgasti co na vas vrhaji vrazedne pohledy, ze jim narusujete seanci po kombajnovacim dnu na poli. (5)Všechny recenze »

Tábořiště Hubertus

Okres: Karlovy Vary
25. 07. 2019
Od: Alice Boušková

Tábořiště Hubertus je krásné místo, s famózním plovoucím barem a skvělou kuchyní. Díky! (4)Všechny recenze »

Autokemp U Tomášků

Okres: Jindřichův Hradec
25. 07. 2019
Od: Tomáš

Byli jsme ubytovaní o kousek dál, ale letos jedeme k Tomáškovi. Určitě to bude lepší než na Obecním kempu. Tam je uzavřená komunita a hlavně blbí a namyšlení Pražáci. (7)Všechny recenze »

25. 07. 2019
Od: Milli

Toto zařízení super!!Jsme tu třetí den v karavanu a vsechno na jedničku.Zachody sprchy čisté,personál příjemný ,kolem koupaliště čisto a večer úžasný klid.Rozhodne všem doporučuji. (3)Všechny recenze »

Pension Camping Kotlářka

Okres: Praha-město
24. 07. 2019
Od: Judith

CLOSED CLOSED CLOSED DO NOT TAKE CARAVANS IR TENTS. CLOSED (1)Všechny recenze »

Autokemp Podhradí

Okres: Opava
23. 07. 2019
Od: Radka

Skvělý camp pro děti, měli jsme s sebou čtyři vnoučata o kterých jsme skoro nevěděli, jak běhali od potoka ke stanu, trampolíně, pískovišti. Navíc bonus lodičky pro zamilované i dětičky. Spokojenost veliká. Trošku zklamání bylo okolí, které je chudé na zážitky i výlety. Kemp super. (45)Všechny recenze »

Chatky Zrůbek

Okres: Příbram
23. 07. 2019
Od: Tasemnice

Vadí jim psy, nesmějí se koupat!!!! (3)Všechny recenze »

KEMP Pod Smrkem

Okres: Litoměřice
23. 07. 2019
Od: Hana

Byla jsem zde s vnukem 14 dnů a, i když počasí nebylo podle našich představ, velmi se nám tu líbilo. Přijedeme zase. (21)Všechny recenze »

Tábořiště U Včelky

Okres: Chomutov
22. 07. 2019
Od: Oldřich Koutský

Nejsem vodák a Včelku jsem objevil čistě náhodně a to na doporučení kamaráda.Byl jsem tam již několikrát a také přespal aníž jsem musel žádat.Prostě mi to bylo nabýdnuto.Pro mne osobně místo na totální relax a hned jsem si předplatil pobyt.Asi mám štěstí na lidi poněvadž jsem měl po každé kolem sebe příjemný a hodný lidičky.A perzonál:kamarádský až přátelský a nebál bych se napsat rodinného typu:takže za mne 1 s hvězdičkou a mohu vřele doporučit.A děti???Tak tohle nikdy nenajdou v tabletu nebo na PC. (24)Všechny recenze »